rylinger.dk Trafik og SejlerskoleTeorihold i Frederiksværk Vi havde planlagt en holdstart den 14. december og igen en del hold i det nye år. Men vi er jo blevet lukket ned på grund af Corona foreløbig indtil den 7. februar og ved stadig ikke om nedlukningen igen forlænges til den tid.


Vi havde et hold som ikke var færdige da nedlukningen ramte, de skal selvfølgelig fortsætte med det samme vi får lov at genåbne.


Derefter vil alle hold i den næste periode blive startet så snart vi har luft til det.

Hvis man står på vores venteliste får man besked når der bliver plads, du kan uforpligtende tilmelde dig vores venteliste, så bliver du kontaktet i god tid når det bliver din tur.


Alle hold vil være lynhold med 8 teorilektioner på 5-6 uger og lovpakkeprisen er 12.800 kr. med mulighed for rabat ved flere tilmeldte samtidig, og/eller hvis man går på Frederiksværk Gymnasium.


Næste hold : William H.W. - Oscar L. - William T. - Frederik F. - Frederik S.M. - Maya S.N. starter så snart vi har mulighed for det i 2021, forventeligt i februar. Vælger myndighederne at fortsætte med maks. 5 personer samlet er vi nødt til at overføre Frederik S.M. og Maya S.N til et umiddelbart efterfølgende paralleltkørende hold sammen med Sara W.G. og Marie Louise L.


På ventelisten står yderligere pr. 14.01.21 i nævnte rækkefølge: 


Sara W.G.

Marie-Louise L.

Lærke T-P.

Adelisa H.

Anton H.M.

Jesper T.L.

Nicolai S.J

Tea G.O.

Charlotte J

Julius A.H.

Marco M.

Rasmus S.H.


Vi forventer alle på listen får deres kørekort i løbet af foråret. Står dit navn her på listen og har du valgt en anden løsning, vil vi meget gerne have besked, så de der står under dig på listen kan komme frem i køen. Bemærk: Hos rylinger.dk har du allerede haft to teoriaftener og er ude og køre på manøvrebanen blot èn uge fra du starter med teorien. 

Express hold er klar til teoriprøve efter bare 4 uger. Lynkurser tager ca. 5 uger, og ordinære kurser er færdige med teorien på 6 uger. Du kan vælge hvad der passer dig bedst, indholdet er præcis det samme på alle kurser, men på Express og lynkurserne er der ikke lang tid mellem vi ses, og så er det vigtigt at du har tid nok til også at køre mellem teorilektionerne.