rylinger.dk 


Din køreskole​
Teorihold i Frederiksværk 

Vi beklager


Vi er blevet en del forsinket i forhold til den oprindelige plan. Dette skyldes primært at det er usædvanlig svært at skaffe prøver. For to uger siden fik vi aflyst fire ud af fem bestilte prøver.


Derfor er planen nu


Forventet holdstart: 17. August klokken 18.00 til 21,15 i teorivognen i Frederiksværk ved gymnasiet  


Teoridatoerne er indtil videre : 17.19. 24. 26.31. august og 1. 7. og 9. september. Holdet skal på manøvrebane den 21. og 22. august, har også førstehjælp i august og skal på FDM køreteknisk den 16. september


Sara W.G.

Marie Louise L.

Lærke T.P.

Adelisa H.

Anton H.M.

Nicolai S.J


Forventet holdstart: september

Tea G.O.

Julius A.H.

Marco M.

Rasmus S.H.

Martin F.L.

Andreas H. 


Forventet holdstart: oktober

Maja Marie E.F.

Laura E. B.      

Emma K.

Sandra S.H.

WenWen Y.

Simon N.C.


Forventet holdstart: November

Katrine B.O.

Victoria L.

Simon S.K.

Andreas L.S.

Asger M.

Christian M:F.

Sigrid T.S.


Forventet holdstart: inden jul.

Caroline L.M.

Emmely M.

Freja D.J.

Ann Charlotte H.

Freya C

Jonas G.


Herefter har vi lagt op til holdstarter i 2022 med

Frederik D.

Andreas W.H.

Signe K.S.

Herluf B.N.

Uzair M.A.

Villads S.K.

Nikolai V.E.

Jonatan H.F.

Simon K.

og rigtig mange flere


Står dit navn her på listen og har du valgt en anden løsning, vil vi meget gerne have besked, så de der står under dig på listen kan komme frem i køen. 

Hvis man står på vores venteliste får man besked når der bliver plads, vi er desværre lige nu ikke i stand til at optage flere på listen, da vi allerede er inde og booke tider i 2023 og der er jo ingen der ved hvordan verden ser ud til den tid.Vi beklager virkelig den meget lange ventetid der er opstået på køreundervisning. Det er naturligvis i første omgang fordi køreskolerne landet over har været tvunget nedlukket i samlet set 6 måneder, og desuden fordi det er uhyre svært at få berammet teori og køreprøver. 

Alle hold vi afvikler vil i denne tid være lynhold med 8 teorilektioner på 5-6 uger og lovpakkeprisen er 12.900 kr. med mulighed for 5% rabat ved flere tilmeldte samtidig, eller hvis man går på Frederiksværk Gymnasium.


Bemærk: Hos rylinger.dk har du allerede haft to teoriaftener og er ude og køre på manøvrebanen blot èn uge fra du starter med teorien. 

Express hold er klar til teoriprøve efter bare 4 uger. Lynkurser tager ca. 5 uger, og ordinære kurser er færdige med teorien på 6 uger. Du kan vælge hvad der passer dig bedst, indholdet er præcis det samme på alle kurser, men på Express og lynkurserne er der ikke lang tid mellem vi ses, og så er det vigtigt at du har tid nok til også at køre mellem teorilektionerne.

             


  

0