rylinger.dk 


Din køreskole​


rylinger.dk

Din helt private kørelærer

Hvem er jeg

Jeg hedder Dan Rylinger og bor i Torup mellem Frederiksværk og Hundested.

Jeg er en af de få kørelærere der er kommet til i branchen efter at man for få år siden valgte at stramme uddannelsesreglerne rigtig meget op.

Det betyder at jeg har fået en langt mere omfattende uddannelse end man fik tidligere, til gavn for dig, naturligvis.

Jeg sætter en personlig ære og stolthed i at alle mine elever klarer sig godt. Og det gør de virkelig. Statistisk set fra jeg blev kørelærer og frem til den 1. August 2020 klarer 91% af mine elever teoriprøven i første forsøg og 82% består køreprøven første gang. Det er meget flotte tal

Jeg har gennemgået en grundig voksenpædagogisk uddannelse på pædagogisk universitet i Slagelse.

Jeg er også uddannet baneinstruktør ved FDM i køreteknik med topkarakter.

Jeg har en fortid indenfor motorsport.

Teorilokalet:

Jeg har indkøbt en splinterny teorivogn for at kunne give dig en god oplevelse. Vognen rummer plads til 12 elever men der er yderst sjældent mere end 6-8 elever i vognen ad gangen. Vognen er termoisoleret til anvendelse hele året.

I pauserne byder jeg på sodavand, frugt, slik eller kage.

Skolevognen:

Er en Kia Venga. Uanset om man er stor eller lille kan man altid justere sædet så man får en god kørestilling. Bilen er valgt fordi den er nem at køre, koblingspunktet er let at finde. En Venga er nem at se ud af og ikke mindst meget sikker. Vores Venga har også rigtig mange airbags :-)

Julie skriver:

"Jeg har lige taget kørekort hos Dan og det har været en helt vild god oplevelse. Det er klart noget jeg vil anbefale til andre at gøre. Selvom det gik stærkt med at få kortet følte jeg på ingen måde at jeg ikke lærte det jeg skulle og var da jeg skulle til prøver 100% klar til alle mine prøver. Samtidig er Dan et utrolig hyggeligt og sjovt menneske at køre med så tak for alle de gode køretimer, de vil blive savnet. Og så ses vi i trafikken."

Vind en tur i biografen

Vi belønner dygtige elever. Består du med nul fejl til den første teoriprøve så giver vi en biobillet med sodavand og popcorn.

Hvorfor vælge rylinger.dk

Fordi du her får en kørelærer som går op i at lære dig at køre bil. Du lærer en masse om trafik, men også en hel del om adfærd.

0