rylinger.dk Trafik og Sejlerskole

Hvad koster vores lovpakker

Bemærk: Super effektiv E-learning er inkluderet

Lovpakke kategori B

Her får du 32 lektioner af 45 min. teoriundervisning fordelt med 4 lektioner pr aften over i alt 8 aftener. Du får 4x45 min på manøvrebanen, samt 16 lektioner i skolevognen. Og så får du 4x45 min. køreteknisk kursus hos FDM i Roskilde, som er Danmarks bedste køretekniske anlæg. Når du køber lovpakken giver vi samtidig GRATIS adgang til markedets bedste e-learning system.

Pris 112.800 kr.

HUSK

5% studierabat hvis du går på gymnasiet i Frederiksværk. (12.160 kr.)


Husk også at i får 5 % rabat hvis i er flere der tilmelder jer samme hold samtidig, så prisen for den fulde lovpake med E-learning kan nå helt ned på  11.552 kr. pr. person.

Beståelsespakken (B)

Indeholder alt det der er i lovpakken, plus et førstehjælpskursus på 8 timer, samt 4 ekstra lektioner i skolevognen plus et prøvegebyr til politiet og en køreprøve i skolevognen.

Pris fra 17.000 kr.

Har du så købt et kørekort

Det at købe en lovpakke er ikke prisen på et kørekort. Hvad dit kørekort har kostet når du holder det op foran kameraet som her, er helt individuelt, nogle lærer det lynhurtigt, andre skal bruge mere tid og flere penge. De fleste elever bruger omkring 17.000 kroner på et kørekort. Enkelte bruger en hel del mere.

Førstehjælp

Vi benytter os af Beredskabsplanen IVS som er et lokalt firma ejet af Søren Pilemann i Hundested. Søren er virkelig en dygtig underviser og fyldt med anekdoter fra sit liv som redder. Det gør at det forholdsvis tørre stof bliver formidlet på en nem og behagelig måde. 


Førstehjælpskurser arrangerer vi til hvert nystartet hold, enten i Hundested eller Frederiksværk. 


Pris for det krævede 8 timers kursus er så lav som 600 kr. pr. elev.