rylinger.dk  Tekst og Foto.
Hvad koster vores lovpakker

Bemærk: Super effektiv E-learning er gratis

Lovpakke kategori B

Her får du 32 lektioner af 45 min. teoriundervisning fordelt med 4 lektioner pr aften over i alt 8 aftener. Du får 4x45 min på manøvrebanen, samt 16 lektioner i skolevognen. Og så får du 4x45 min. køreteknisk kursus hos FDM i Roskilde, som er Danmarks bedste køretekniske anlæg. Når du køber lovpakken giver vi samtidig GRATIS adgang til markedets bedste e-learning system.

Pris 13.900 kr.

HUSK

5% studierabat hvis du går på Frederiksværk gymnasium eller hvis i er flere der tilmelder jer samtidig.Beståelsespakken (B)

Indeholder alt det der er i lovpakken, plus et førstehjælpskursus på 8 timer, samt 4 ekstra lektioner i skolevognen plus et prøvegebyr til politiet og en køreprøve i skolevognen.  

Pris 18.000 kr. 


På denne pakke kan man naturligvis få samme rabat som ovenfor.

Har du så købt et kørekort

Det at købe en lovpakke er ikke prisen på et kørekort. Hvad dit kørekort har kostet når du holder det op foran kameraet som her, er helt individuelt, nogle lærer det lynhurtigt, andre skal bruge mere tid og flere penge. De fleste elever bruger 18.000 kroner og består første gang på vores beståelsespakke nederst her på siden. 

Førstehjælp

Vi benytter os af Beredskabsplanen IVS som er et lokalt firma ejet af Søren Pilemann i Hundested. Søren er virkelig en dygtig underviser og fyldt med anekdoter fra sit liv som redder. Det gør at det forholdsvis tørre stof bliver formidlet på en nem og behagelig måde. 


Førstehjælpskurset er lovbefalet, det er på 8 timer og vi arrangerer et kursus til hvert nystartet hold, enten i Hundested eller Frederiksværk. 


Pris 700 kr. pr. elev.

0